KLIMA UREĐAJI

Brzo, profesionalno i povoljno vršimo prodaju i montaže svih vrsta klima uređaja na svim vrstama objekata i svim visinama. Dajemo jamstvo na uređaje i na izvedene radove.
Kako bi smanjili komplikacije prilikom same montaže, ali i pomogli pri odabiru samog klima uređaja nudimo Vam mogućnost BESPLATNOG UVIĐAJA od strane našeg stručnog osoblja.

PRODAJA   -   MONTAŽA   -   SERVIS

IZ PONUDE IZDVAJAMO

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.
www.midea.com.hr

BREEZELESS+

BLANC II

EXTREME SAVE PRO

ALL EASY PRO

Već dugi niz godina prisutni su na tržištu i svojom kvalitetom i pouzdanošću privukli su pozornost mnogih kupaca. Široka ponuda različitih modela klima uređaja, moderan dizajn i pristupačna cijena zadovoljit će potrebe svakog kupca. Uz standardne split klima uređaje KOREL brend nudi i multi split uređaje, mobilne uređaje, odvlaživače, te CAC komercijalne uređaje modernog dizajna i vrhunskih karakteristika!
www.korel.hr

TOSHIBA je svjetski lider u proizvodnji visoke tehnologije. Osnovana je daleke 1875. godine u Japanu i tada je bila prvi proizvođač telegrafske opreme. Kroz povijest je zadržala primat u inovacijama i uspješno se razvijala na području mobilne telekomunikacije, digitalnih medija, osobnih računala, proizvodnje poluvodiča, elektroničkih uređaja i komponenti, kućanskih aparata itd. Toshiba je prva u svijetu 1961. godine predstavila split klima uređaj, a 1968. prvi rotacioni kompresor. 1981. je stvorila prvi inverter klima uređaj - grijanje/hlađenje, a 1988. prvi plinski inverter s twin rotacionim kompresorom. Danas je sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, a na području klimatizacije vodeća je u proizvodnji rezidencijalnih i komercijalnih klima uređaja, VRF sistema, rekuperatora topline i prateće opreme.